СТВОРЮЄМО ЦІННІСТЬ




Лаврешов Андрій Юрійович

Лаврешов

Андрій Юрійович

Виконуючий обов’язки начальника головного управління міністерства доходів і зборів України в чернігівській області, кандидат наук з державного управління

За вагомий особистий внесок у захист державного суверенітету, забезпечення конституційних прав і свобод громадян, зміцнення економічної безпеки держави, сумлінне і бездоганне служіння Українському народові присвоєно почесне звання «Заслужений економіст України» (2011). Народився 6 червня 1971 р. у м. Санкт-Петербург в сім’ї військовослужбовців. У навчанні пішов стежками батька, тож професійне становлення розпочав із Донецького вищого військово-педагогічного училища інженерних військ та військ зв’язку імені генерала армії Єпішева, обравши спеціальність «Соціолог-педагог-психолог». Училище успішно закінчив у 1992 р. Вищу освіту й подальше життя вирішив пов’язати з правознавством. Так, у 1997 р. став випускником Донецького державного університету за цією спеціальністю. Правильність обраного шляху підтвердило те, що Андрій Юрійович легко зумів поєднати навчання у виші з роботою в органах внутрішніх справ Донецька.

Після закінчення університету, з 1997 по 2004 рр. працював в управлінні податкової міліції ДПС у Донецькій області. Цей період став своєрідною відправною точкою у подальшій реалізації Андрія Юрійовича як талановитого керівника. Проявив себе ініціативним і відповідальним працівником, високопрофесійним спеціалістом із системним підходом до вирішення будь-яких питань. З 2004 по 2005 рр. перебуває на посаді першого заступника голови Державної податкової служби у Запорізькій області. З 2006 р. призначений головою ДПС в Одеській області, де працював до 2008 р. Ці роки дали досвід управлінської роботи на рівні областей України, що дало змогу Андрієві Юрійовичу повною мірою реалізувати здобуті знання і закріпити професійні здобутки. З червня 2010 р. очолює Державну податкову службу в Миколаївській області. На посаду прийшов сформованим спеціалістом, з великим багажем знань і досвіду. З 29 квітня 2013 р. призначений виконуючим обов’язки начальника головного управління Міністерства доходів і зборів України в Чернігівській області. Андрій Юрійович – полковник податкової міліції. Під час навчання в Донецькому державному університеті успішно захистив дисертацію на тему «Ефективна державна податкова політика як механізм соціально орієнтованої ринкової економіки», здобув науковий ступінь кандидата наук з державного управління.