СТВОРЮЄМО ЦІННІСТЬ


Махінчук Віталій Миколайович

Махінчук

Віталій Миколайович

КЕРУЮЧИЙ ПАРТНЕР ЮРИДИЧНОЇ ФІРМИ «GESTORS», КАНДИДАТ ЮРИДИЧНИХ НАУК, СТАРШИЙ науковий СПІВРОБІТНИК НАУКОВО-ДОСЛІДНОГО ІНСТИТУТУ ПРИВАТНОГО ПРАВА і ПІДПРИЄМНИЦТВА НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ПРАВОВИХ НАУК УКРАЇНИ

Віталій Миколайович народився 4 червня 1978 р. в місті Києві. Вищу освіту за спеціальністю «Правознавство» здобував у 1995–1999 рр. у Національній академії внутрішніх справ України. Після отримання диплому з відзнакою навчався в ад’юнктурі Національної академії внутрішніх справ України (1999–2002 рр.). В 2002 р. успішно захистив кандидатську дисертацію на тему «Адекватність кримінального покарання як філософсько-правова проблема», на підставі чого йому було присуджено науковий ступінь кандидата юридичних наук. Трудовий шлях розпочав на посаді помічника з юридичних питань Секретаря Комітету закордонних справ Верховної Ради України (1999—2002 рр.). Згодом професійну кар’єру Віталій Миколайович продовжив юристом у відділі міжнародного приватного права Юридичної фірми «Салком» (2002—2003 рр.). У 2003 заснував Юридичну фірму «ЮрБізнесКонсалтинг» і до 2010 року працював у ній партнером. У 2003 р. Київською кваліфікаційно-дисциплінарною комісією адвокатури Махінчуку Віталію Миколайовичу видано свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю. У 2006–2009 рр. навчався у магістратурі Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка та отримав диплом магістра за спеціальністю «Міжнародне приватне право». Юридичну практику Віталій Миколайович поєднує із науковою діяльністю як старший науковий співробітник Науково-дослідного інституту приватного права і підприємництва Національної академії правових наук України.

Він є автором більш ніж 40 публікацій з питань застосування цивільного, господарського, корпоративного, сімейного, кримінального і процесуального права. Володіє англійською та італійською мовами. З 2010 р. і по теперішній час Віталій Миколайович є керуючим партнером Юридичної фірми «Gestors», яка спеціалізується на наданні юридичних послуг корпоративним клієнтам та фізичним особам у таких сферах, як корпоративне, банківське, фінансове, податкове, кримінальне право, торгівельне право й антидемпінговий захист тощо. Серед послуг, які надають юристи Юридичної фірми «Gestors», можна виокремити консультування клієнтів з різних юридичних питань, що стосуються комерційної діяльності, корпоративного управління, структурування бізнесу компаній, валютного регулювання, іноземного інвестування, діяльності банків та інших фінансових установ, супроводження угод злиття і поглинання (M&A) та проектів у сфері будівництва, представлення інтересів юридичних та фізичних осіб у судах всіх інстанцій та спеціалізації, Міжнародному комерційному арбітражі при Торгово-промисловій палаті України, а також надання повного спектру послуг з питань захисту внутрішнього ринку від недобросовісної конкуренції, застосування інструментів торговельного захисту, представництво інтересів на зовнішніх ринках при проведенні іноземними державами антидемпінгових, компенсаційних та захисних розслідувань. Юристи Юридичної фірми «Gestors» — це очолювана Віталієм Миколайовичем команда професіоналів, які є фахівцями у різних галузях права та здійснюють розумне ведення справ задля захисту прав та інтересів клієнтів. Життєве кредо Віталія Миколайовича звучить так: «Шлях подолає лише той, хто йтиме». Цієї дієвої істини навчає він своїх двох синів, якими неймовірно пишається.