СТВОРЮЄМО ЦІННІСТЬ


Киричко Людмила Степанівна

Киричко

Людмила Степанівна

Завідуюча юридичною консультацією № 2 Фрунзенського району м. Харкова, адвокат

Киричко Людмила Степанівна народилася 3 лютого 1956 р. на Чернігівщині в сім’ї службовців. Вступ до Чернігівського медичного училища – це здійснення дитячої мрії бути лікарем. Отримавши диплом, працювала за спеціальністю в Чернігівській обласній лікарні, в санаторії-профілакторії Київського державного університету імені Тараса Шевченка, потім в санаторії-профілакторії Ленінградського Державного університету імені Жданова. У 1984 р. вступила на суддівсько-прокурорський факультет Харківського юридичного інституту ім. Ф. Е. Дзержинського, який закінчила з відзнакою 1988 р. Трудову діяльність на посаді адвоката розпочала 1989 року в Харківській обласній колегії адвокатів. За безпосередньої участі Людмили Степанівни у 1998 р. була створена юридична консультація № 2 Фрунзенського району м. Харкова, яку вона і очолила. Консультація налічує шість високопрофесійних адвокатів, які ведуть кримінальні, цивільні, сімейні, трудові, адміністративні, господарські та інші справи. Також дана консультація­ професійно надає безкоштовну юридичну допомогу по кримінальним справам, які слухаються в Фрунзенському районному суді м. Харкова, згідно ст. 45, 47 КПК України.

Киричко Людмила Степанівна спеціалізується на кримінальному, цивільному, сімейному, адміністративному і господарському праві. Вона неодноразово обиралася делегатом на з’їзди адвокатів України від Харківської обласної колегії адвокатів.

Високі фахові знання, компетентність у вирішенні юридичних питань, моральність, чесність, готовність допомогти нужденному — неповний перелік з блискучої характеристики адвоката Киричко, яка протягом своєї успішної кар’єри була неодноразово нагороджена грамотами Президії Харківської обласної колегії адвокатів, грамотами Харківської обласної кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури. Нагороджувалася грамотою Харківського міського голови (2009 р.), грамотою Харківської обласної державної адміністрації (2009 р.). Отримала подяку голови Вищої ради юстиції (2009 р.), подяку голови Вищої кваліфікаційної комісії адвокатури при Кабінеті Міністрів України (2009 р.), а також має подяку голови Ради Харківської обласної організації Союзу юристів України (2007 р.). Людмила Степанівна насамперед цінує в людях благородність, розум і почуття гумору. Вона чудова матір, дбайлива бабуся двох онучок та хороша порадниця для прекрасної невістки.