СТВОРЮЄМО ЦІННІСТЬ



Чернецький Олег Валентинович



Чернецький
Олег Валентинович


Депутат Київської обласної Ради V скликання, голова Ірпінської міської організації Блоку "Наша Україна-Народна Самооборона"

Народився 23 січня 1972 року. Першу освіту здобував у Київському радіомеханічному технікумі на факультеті радіоелектронного обладнання за спеціальністю "технік-технолог радіоелектронного обладнання". Далі - факультет економіки та управління Київського міжнародного університету цивільної авіації за спеціальністю "менеджмент зовнішньоекономічної діяльності підприємства".
Трудовий шлях розпочав економістом КДАП "Авіалінії України", де серед посадових обов'язків Олега Чернецького були аналіз та економічне обґрунтування міжнародних авіаційних рейсів та розрахунки ефективності польотів.

Вміння наполегливо і багато працювати та будь-що досягати поставленої мети забезпечили молодому спеціалістові повагу колег і авторитет у галузі авіації. За короткий термін роботи Олег Чернецький досяг результатів, котрих далеко не всі його співпрацівники досягли за весь час трудової діяльності.
Невдовзі рамки діяльності у державному підприємстві стали для Олега Валентиновича затісними. Життя та, власне, потенціал, що потребував реалізації, підштовхували вперед. Природно, що продовженням кар'єри Чернецького стала успішна робота у приватному сегменті економіки: керівник сектору державних цінних паперів ЗАТ "Альфа Капітал"; директор ТОВ "Гаффіт", заснованого "Фондовим клубом України". 1998-2000 рр. Олега Чернецького запрошено на посаду заступника директора ТОВ "Укрброкінвест".
Плідна діяльність, високий професіоналізм та відповідальність Олега Чернецького були гідно оцінені колегами і навіть конкурентами, котрі визнавали його авторитет, що ґрунтувався на професіоналізмі, працездатності та відповідальності. Свідченням цього стало обрання його членом Спостережних рад двох Акціонерних товариств.
У послужному списку Олега Чернецького також посади фінансового менеджера ТОВ "Укрстокділинг"; заступника директора ТОВ "Інтертрейд". За час роботи у компанії Олег Чернецький успішно залучав українські та закордонні фінансові інструменти задля кредитування вітчизняних бізнес-проектів. Знання фаху та ретельне виконання домовленостей зажили Олегу Чернецькому слави серед фахівців фінансового, фондового та товарного ринку.
Значний досвід роботи та міцні позиції у професійній сфері дозволили Олегу Чернецькому 2004 року обійняти посаду комерційного директора ТОВ "Український Фінансовий холдинг".
У 2005 р. Олега Чернецького обрали депутатом Київської обласної ради. Став членом Київської обласної ради політичної партії блоку "Наша Україна". Нині очолює Ірпінську міську організацію блоку "Наша Україна - Народна Самооборона".
Професійна, політична та громадська діяльність Олега Чернецького незмінно успішні, оскільки забезпечені підтримкою дружини, сина та доньки.