СТВОРЮЄМО ЦІННІСТЬ



Уваров Володимир Геннадійович



Уваров
Володимир Геннадійович


Начальник управлыння МВС України в Миколаївській області, Заслужений юрист України

Володимир Геннадійович Уваров народився 6 квітня 1964 року в м. Дніпродзержинську Дніпропетровської області.
Після завершення навчання у школі працював робітником Дніпровського металургійного комбінату у м. Дніпродзержинську. Звідти і призвався на службу в Армію.
У 1992 році Володимир Геннадійович вступив на юридичний факультет Донецького інституту Міні-стерства внутрішніх справ України, який успішно закінчив у 1997 році, здобувши спеціальність "Право-знавство".
Службу в органах внутрішніх справ розпочав у 1986 році і протягом цього часу зробив службову кар'єру від міліціонера, оперуповноваженого карного розшуку до начальника кримінальної міліції Дніпропетровської області.
Із 9 квітня 2008 року В.Г. Уваров працює першим заступником начальника Головного управління МВС України в Дніпропетровській області, начальником кримінальної міліції.

Протягом багаторічної бездоганної служби в органах внутрішніх справ В.Г. Уваров показав себе грамотним, ініціативним та енергійним фахівцем. Володимир Геннадійович має великий практичний досвід оперативної та керівної роботи, що дає йому змогу добре володіти оперативною обстановкою, орієнтуватись у складних ситуаціях та приймати правильні рішення. Він відзначається високою працездатністю, готовністю працювати у складних умовах, поступаючись особистими інтересами та залишаючись при цьому інтелігентною людиною. Своїми знаннями та досвідом щиро ділиться з молодшими колегами.
За вагомий особистий внесок у зміцнення безпеки Української держави, бездоганне виконання службо-вого обов'язку, високий професіоналізм Указом Президента України № 578 від 26 червня 2006 року Володимира Геннадійовича Уварова удостоєно Почес-ного звання "Заслужений юрист України". За роки служби полковник міліції Уваров В.Г. неодноразово заохочувався керівництвом МВС України, а у 2007 році йому присвоєно звання "Почесний працівник МВС України".
Володимир Геннадійович постійно працює над собою. Він - кандидат юридичних наук, у 2007 році захистив кандидатську дисертацію.
В. Г. Уваров одружений, виховує доньку.