СТВОРЮЄМО ЦІННІСТЬ



Плавюк Василь Сидорович



Плавюк
Василь Сидорович


Начальник УправлыннЯ МВС УкраЇни в КІровоградськІй областІ, Генерал-майор МІлІцІЇ, Заслужений юрист АР Крим

Василь Сидорович Плавюк народився 1 січня 1963 року у м. Вижниця Чернівецької області.
У 1981-1983 роках В. С. Плавюка було призвано на службу в Збройні сили СРСР. Після служби в армії юнак вступив на навчання до Кишинівської середньої спеціальної школи міліції МВС СРСР. Після її закінчення з 1985 по 1992 рік працював опер-уповноваженим карного розшуку Ленінського райвід-ділу внутрішніх справ м. Чернівці та у відділі карного розшуку УВС Чернівецького облвиконкому.
У 1991 році Василь Сидорович Плавюк закінчив Київську вищу школу МВС України. На службі в органах внутрішніх справ пройшов шлях від курсанта спеціальної середньої школи міліції до генерала, керівника обласного рівня.

У 1992-2002 роках В. С. Плавюк працював на посадах начальника відділення карного розшуку Ленінського районного відділу внутрішніх справ УВС м. Чернівці УВС Чернівецької області на посаді першого заступника начальника Ленінського райвідділу внутрішніх справ м. Чернівці, начальника Першотравневого відділу м. Чернівці, начальника Євпаторійського міськвідділу внутрішніх справ та заступника начальника Головного управління - начальника Ялтинського міського відділу ГУ МВС України в Автономній Республіці Крим.
У 2002 році Василя Сидоровича Плавюка було призначено на посаду начальника УМВС України в Чернівецькій області, а у 2003 році він очолив УМВС України в Івано-Франківській області.
У 2005 році В. С. Плавюк знову повертається до Криму, де працював на посадах першого заступника начальника - начальника УБОЗ та першого заступника начальника ГУ МВС України в АР Крим - начальника кримінальної міліції.
З 2007 року В.С. Плавюк очолює Управління МВС України в Кіровоградській області.
Маючи значний досвід роботи на керівних посадах, Василь Сидорович впевнений, що найважливішим критерієм оцінки діяльності будь-якого міліцейського підрозідлу є довіра та повага людей.
Вимогливість до себе, принциповість та порядність повинні бути основними рисами працівників ОВС, які взяли на себе обов'язок служити державі та суспільству.
За вагомий внесок у справу зміцнення право-порядку та боротьби зі злочинністю, бездоганне виконання службових обов'язків та професіоналізм Василя Сидоровича Плавюка нагороджено медалями "За сумлінну службу" ІІІ, ІІ та І ступенів, відзнаками ВМС України "Хрест Слави", "Почесний знак МВС України", "Закон і честь", "Лицар Закону", "За доблесть і відвагу в службі карного розшуку" ІІ ступеня, Почесними грамотами МВС України та Ради Міністрів АР Крим, нагрудним знаком "За відзнаку в службі" І ступеня, а також присвоєно звання "Заслужений юрист АР Крим".