СТВОРЮЄМО ЦІННІСТЬ



Пилипенко Євген Володимирович



Пилипенко
Євген Володимирович


Начальник відділу з питань правопорядку, регламенту та депутатської етики управління забезпечення діяльності постійних комісій Київради

Євген Пилипенко народився 19 серпня 1984 року у м. Сєвєродонецьк Луганської області. В юності захоплювався боксом, наполегливо тренувався і неодноразово вигравав міжнародні турніри в Україні та за кордоном. 2003 року він став майстром спорту України у цьому виді спорту. Однак, обираючи між спортивною кар'єрою та фахом правознавця, обрав останній. 2001 року вступив на факультет право-знавства Міжрегіональної академії управління персоналом, який закінчив 2005 року за спеціальністю "комерційне та трудове право".
Одразу після закінчення вузу почав реалізовувати свої здібності на посаді головного спеціаліста відділу представництва інтересів у господарських судах управління правового забезпечення секретаріату Київради. За час роботи у відділі представляв інтереси Київради та територіальної громади міста Києва в судах.

Прагнучи досконало оволодіти фахом, Євген Володимирович вирішує продовжити освіту і впродовж 2005-2008 років здобуває ступінь магістра права у Міжрегіональній академії управління персоналом. А у вересні 2006 року проходить навчання у Київському міському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій за програмою "Впровадження інформаційних технологій в роботу державного службовця". Наполеглива робота, направлена на самовдосконалення, підтверджує переконання Євгена Пилипенка, що успіху досягає той, хто шукає потрібні умови, а якщо не знаходить - створює їх сам.
З 2006 року Євген Володимирович працює головним спеціалістом відділу з питань правопорядку, регламенту та депутатської етики управління забезпечення діяльності постійних комісій Київради. З цього ж часу Євген Пилипенко на громадських засадах працює помічником-консультантом депутата Київради.
2007 року Є. В. Пилипенку було присвоєно 10-й ранг держслужбовця, а в листопаді 2008 року його призначено на посаду начальника відділу з питань правопорядку, регламенту та депутатської етики управління забезпечення діяльності постійних комісій Київради.
Завдання відділу полягають у тому, щоб реалізовувати державну політику у м. Києві з питань забезпечення законності, державного та громадського правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян, боротьби зі злочинністю та корупцією. Це досягається організаційним, інфор-маційним, аналітичним та методичним забезпеченням діяльності комісії. Крім того, Євген Володимирович бере безпосередню участь у формуванні, розгляді та поданні для затвердження Київрадою регіональних та міських програм та проектів, спрямованих на розв'язання питань загальноміського значення на пріоритетних напрямах міського господарства щодо забезпечення законності та правопорядку.
Наполеглива праця Євгена Володимировича здобула визнання: 2006 року за вагомий особистий внесок у розвиток і становлення місцевого самоврядування в столиці України - м. Києві, високий професіоналізм він отримав Подяку міського голови.
Вільний від роботи час Євген Пилипенко присвячує спорту: відвідує тренажерний зал, полюбляє їздити верхи та грати в боулінг.
Свої життєві успіхи Євген Володимирович присвячує дружині - Олені Вікторівні, на підтримку якої завжди може розраховувати.