СТВОРЮЄМО ЦІННІСТЬ



Палюх Андрій Iгорович



Палюх
Андрій Iгорович


Прокурор міста Львова, Старший радник юстиції

Народився 30 червня 1968 року в м. Львові. У 1985 році закінчив Львівську середню школу №2.
Відразу після отримання атестату зрілості Андрій Палюх був прийнятий на громадських засадах у Ленінський районний суд міста Львова. З грудня 1985 по листопад 1986 року працював секретарем судових засідань Галицького (Ленінського) районного суду міста Львова.
1986-1988 рр.- служба в Збройних силах.
З грудня 1988 по грудень 1990 року Андрій Ігорович працював секретарем канцелярії, потім - виконував обов'язки начальника особо­загального сектора прокуратури міста Львова.
У серпні 1989 р. А.І. Палюх вступив на заочне відділення юридичного факультету Львівського державного університету ім. І. Франка. Навчання закінчив у 1995 році.
З березня 1995 р. - стажист на вакантній посаді помічника, старшого помічника прокурора Залізничного району міста Львова. З вересня по жовтень 1995 року працював старшим помічником прокурора Залізничного району міста Львова. Наступні два роки обіймав посаду помічника прокурора міста Львова. З 1997 року - заступник прокурора Франківського району міста Львова.

З червня 1999 по березень 2000 року Андрій Ігорович працював прокурором відділу підтримання державного обвинувачення в судах прокуратури Львівської області.
З березня 2000 по листопад 2004 року - прокурор Яворівського району Львівської області.
З листопада 2004 року - прокурор міста Львова.
За період роботи в органах прокуратури під безпосереднім керівництвом Андрія Ігоровича та за його участі у складі слідчих груп розслідувано ряд справ, при розгляді яких А. І. Палюх проявив наполегливість і вміння збирати, оцінювати та закріплювати докази. Слідкуючи за чинним законодавством, не допускав незаконних затримань, арештів, притягань громадян до кримінальної відповідальності.
За сумлінне ставлення до своїх обов'язків, постійну працю над підвищенням власного фахового рівня та особисті якості, гідні наслідування, Андрій Ігорович користується значною повагою та авторитетом в колективі.
В грудні 2006 року - нагороджений грамотою Верховної Ради України. Неодноразово заохочувався Генеральним прокурором України та прокурором області.