СТВОРЮЄМО ЦІННІСТЬ



Лисоконь Анатолій Степанович



Лисоконь
Анатолій Степанович


Директор Хмельницької регіональної філії ДП "Центр Державного земельного кадастру" при Держкомземі України,Голова обласної організації Спілки юристів України "Союзу юристів України"

Анатолій Степанович Лисоконь народився 2 грудня 1952 року у м. Дунаївці Хмельницької області.
У 1985 році Анатолій Степанович закінчив Хмельницький технологічний інститут. У 1996 році - Львівський аграрний університет, здобувши кваліфі-кацію "Магістр землевпорядкування та кадастру". А у 2006 році - Міжрегіональну академію управління персоналом (кваліфікація "Комерція та трудове право").
Трудова діяльність Анатолія Степановича роз-почалася у 1984 році в Дунаєвецькому райвиконкомі. З 1992 по 1997 рік працював на посаді заступника начальника відділу земельних ресурсів при обласному управлінні земельних ресурсів.
Анатолій Степанович Лисоконь з 1997 року обіймає посаду директора Хмельницької регіональної філії ДП "Центр Державного земельного кадастру" при Держкомземі України. Основним напрямком філії є робота у галузі земельних правовідносин. Завдяки високопрофесійній діяльності Анатолія Степановича як керівника, наставника, щедрого віддавача знань, забезпечених великим досвідом р<оботи, Хмельницька регіональна філія постійно розвивається та вдоско-налюється, підвищується професіоналізм трудового колективу.

Упродовж становлення Хмельницької регіональної філії ДП "Центр Державного земельного кадастру" при Держкомземі України Анатолій Степанович проводив активну громадську діяльність у ЗМІ, на семінарах, конференціях, з'їздах, з метою доведення до громадян основних аспектів землеустрою, приватизації землі, надання земельних ділянок в оренду, принципів роботи ліцензійних суб'єктів господарювання, взаємодії органів місцевого самоврядування та вертикалі виконавчої влади з громадянами, які мають на меті реалізувати своє право на отримання безоплатно у власність земельної ділянки того чи іншого цільового призначення.
У 2006 році Анатолія Степановича Лисоконя було обрано Головою обласної організації "Союзу юристів України". Нині під керівництвом Анатолія Степановича члени обласної організації Спілки юристів України "Союзу юристів України" проводять активну громадську діяльність, надають безоплатну юридичну допомогу соціально незахищеним верствам населення.
За ініціативою Анатолія Степановича Лисоконя створено Хмельницький благодійний фонд "Едельвейс". Основним завданням фонду є сприяння практичному здійсненню загальнодержавних, регіо-нальних, місцевих та міжнародних програм, що спрямовані на поліпшення соціально-економічного становища громадян, надання допомоги талановитій молоді, сприяння розвитку науки і освіти, реалізації науково-освітніх програм. Анатолій Степанович, будучи людиною з безмежною добротою, милосердям та яскраво вираженим співчуттям до чужих негараздів, займається благодійністю. За допомогу в становленні та розвитку Федерації дзю-до у Хмельницькій області, за підтримку фестивалю творчості "Повір у себе", за всебічну підтримку діяльності громадської організації районного товариства інвалідів ВОІ "СОГУ" та інші заслуги відзначений рядом подяк та відзнак.
Не зупиняючись на досягнутому, Анатолій Степанович нині успішно навчається в Національній академії державного управління при Президентові України за спеціальністю "Державне управління", пише кандидатську роботу на тему "Проблеми екології України".
За багаторічну самовіддану працю на благо Вітчизни, високі досягнення у галузі землеустрою та земельних правовідносин, високі виробничі досяг-нення керівництво центру Державного земельного кадастру відзначило Анатолія Степановича Лисоконя рядом Почесних грамот.
Анатолій Степанович одружений. Разом із дружиною Євгенією Володимирівною виховали двох дітей - сина Віктора та дочку Альону. Анатолій Степанович любить збирати перлини народної мудрості. Часто повторює, що пошуки щастя - одне з головних джерел нещастя. Його життєве кредо: "Вік живи - вік учись".