СТВОРЮЄМО ЦІННІСТЬ



Кабанячий Володимир Андрійович



Кабанячий
Володимир Андрійович


Голова Переяслав - Хмельницького міськрайонного суду, Член Ради суддів Київської області

Володимир Андрійович Кабанячий народився у с. Козацькому Звенигородського району Черкаської області 20 серпня 1948 року у родині Ганни Аврамівни та Андрія Гавриловича. Батьки все життя пропра-цювали простими колгоспниками і виховали своїх трьох дітей справжніми людьми.
Трудову біографію Володимир Андрійович роз-почав у 1966 році причіпником у тракторній бригаді колгоспу імені Ілліча (с. Козацьке Звенигородського району). У 1967-1970 роках перебував на строковій службі у лавах Радянської Армії. Після демобілізації вступив на юридичний факультет Київського дер-жавного університету ім.Т.Г. Шевченка, який успішно закінчив у 1975 році.
З 1975 року по 1987 рік Володимир Андрійович Кабанячий - суддя Переяслав­Хмельницького міського суду Київської області.
Протягом 1987-2004 років В.А. Кабанячий очолює Переяслав­Хмельницький міський суд. А з 2004 року працює на посаді голови Переяслав­Хмельницького міськрайонного суду Київської області.

Володимир Андрійович Кабанячий переконаний, що вчитися ніколи не пізно. А особливо цінний прак-тичний досвід, яким із ним щиро діляться колеги - начальник управління юстиції в Київській області В.А. Дріжчаний, заступник начальника управління юстиції в Київській області Є.М. Суслова, голова Переяслав­Хмельницького районного суду І.Й. Тулуб. На все життя зберіг вдячність до викладачів Київського державного університету ім. Т.Г. Шевченка, які щедро ділилися своїми знаннями: В.М. Катрича, В.І. Васи-ленко, П.П. Заворотько, В.Л. Мунтяна, Л.К. Воронової, О.Ф. Решетніка та багатьох інших.
За високий професіоналізм та великий практичний досвід роботи в галузі юриспруденції Володимира Андрійовича Кабанячого у 2002 році обрано членом Ради суддів Київської області.
В.А. Кабанячого нагороджено Почесною Грамотою Верховного Суду України та Ради суддів (2006 р.), багатьма грамотами Головного управління юстиції Київської області та органів місцевого самовряду-вання.
У вільний від роботи час Володимир Андрійович любить поратися біля кущів та дерев у саду.
Одружений. Разом із дружиною Любов'ю Костян-тинівною, яка нині знаходиться на заслуженому відпочинку, виховав трьох дітей: Юрія, Романа та Вікторію, які, здобувши вищу освіту, працюють на благо Батьківщини: Юрій - помічником адвоката, Роман - начальником відділу страхування "Правекс-банку", а Вікторія - працівником Головного управління юстиції в Київській області.
Володимир Андрійович у житті керується висловом: "Якщо хочеш щось сказати - подумай, а подумавши - промовчи".