СТВОРЮЄМО ЦІННІСТЬ



Задорожня Ірина Олексіївна



Задорожня
Ірина Олексіївна


Начальник управління представництва Київради в судах

Ірина Задорожня народилася 28 травня 1977 року в Києві. 1994 року отримала середню освіту і вступила на юридичний факультет Київського коледжу соціальних працівників. За рік, утвердившись у своєму рішенні стати юристом, успішно застосувала здобуті у коледжі знання, щоб вступити до Національної юридичної академії України імені Ярослава Мудрого. 2000 року Ірина Задорожня закінчила цей вуз за спеціальністю "Правознавство" і отримала кваліфі-кацію "юрист".
Здобувши вищу освіту, Ірина Олексіївна стає помічником прокурора Подільського району м. Києва, а за рік - старшим прокурором відділу роботи з кадрами прокуратури м. Києва.
Відповідальне ставлення до роботи та успішне опанування новими сферами діяльності сприяли швидкому кар'єрному рухові Ірини Задорожньої. З 2001 року вона обіймає посаду начальника відділу нагляду за додержанням законів про права неповнолітніх прокуратури м. Києва, 2004 року - начальник відділу захисту прав і свобод неповнолітніх управління захисту прав і свобод громадян та інтересів держави прокуратури м. Києва.

Бажання працювати на користь громади столиці привело Ірину Олексіївну до секретаріату Київради. 2004 року вона переходить з прокуратури на посаду головного спеціаліста відділу правового забезпечення секретаріату Київради. Досвід та професіоналізм Ірини Задорожньої були належно поціновані, і вже за кілька місяців її призначено начальником відділу представництва інтересів Київради в господарських судах управління правового забезпечення секретаріату Київради. А ще через два роки наполегливої та відповідальної роботи Ірина Олексіївна обійняла посаду заступника начальника управління - начальника відділу представництва інтересів Київради в господарських судах управління правового забезпечення секретаріату Київради.
З 2007 року і дотепер Ірина Задорожня - начальник управління представництва Київради в судах. Успіхи Ірини Задорожньої на цій посаді пояснюються її відповідальним ставленням до своїх представницьких функцій: вона ні на хвилину не забуває, що представляє в суді не лише державну установу, але й громаду, якій вона служить.
Професіоналізм та відповідальність роботи Ірини Задорожньої шановані колегами, вона неодноразово заохочувалася прокурором м. Києва, нагороджена подякою Київського міського голови та Почесною грамотою Київського міського голови.
Своє життєве кредо: "Жити серед людей і віддавати жар свого серця тим, хто поряд"- Ірина Олексіївна невтомно втілює у життя і на відповідальних посадах, і в щоденному побуті.