СТВОРЮЄМО ЦІННІСТЬ



Гаєвий Володимир Феодосійович



Гаєвий
Володимир Феодосійович


Старший радник юстицІЇ, поЧесний працІвник прокуратури УкраЇни

Народився 17 серпня 1947 року в с. Осіївці Бершадського району Вінницької області у родині героїв: батьки неодноразово нагороджені медалями та орденами за подвиги у Великій Вітчизняній війні.
У 1966 році Володимир Гаєвий вступає на юридичний факультет Київського державного університету імені Тараса Шевченка. Після закінчення навчального закладу проходить військову службу в Збройних Силах СРСР. Найкращі роки свого життя присвятив сумлінному служінню Закону в органах Прокуратури України.
З липня 1973 до жовтня 1976 року працює помічником прокурора Ямпільського району Вінницької області. У жовтні 1976 року був призначений прокурором Муровано­Куриловецького району, а через п'ять років отримує призначення на посаду прокурора Тростянецького району Вінницької області.
З листопада 1987 року Володимир Феодосійович переведений з прокуратури Вінницької області на роботу в апарат Прокуратури УРСР.

У березні 1989 р. В. Ф. Гаєвий наказом Прокурора УРСР відряджений у розпорядження прокурора Київської області і працює начальником відділу нагляду за розглядом кримінальних справ у судах.
У зв'язку із зміною структури прокуратури області В. Гаєвий 30 червня 1992 року призначений начальником кримінально­судового відділу.
З січня 1997 року Володимир Феодосійович обіймає посаду першого заступника прокурора Хмельницької області. Пропрацювавши на цій посаді 5 років, йде у відставку у зв'язку з виходом на пенсію за вислугою років і повертається працювати до столиці.
З лютого 2004 по березень 2008 року В. Ф. Гаєвий - начальник організаційно­контрольного відділу прокуратури Київської області. В даний час - викладач Національної академії Прокуратури України.
8 серпня 2007 року за тривалу бездоганну роботу в органах прокуратури В. Ф. Гаєвого нагороджено нагрудним знаком "Почесний працівник Прокуратури України".
Життєве кредо: "Людяність, справедливість - понад усе!"