СТВОРЮЄМО ЦІННІСТЬ



Вайншельбойм Михайло Iсакович



Вайншельбойм
Михайло Iсакович


Голова Третейського суду у РІвненськІй областІ

Михайло Ісакович Вайншельбойм народився 7 листопада 1952 року у м. Славута Хмельницької області.
У 1975 році закінчив юридичний факультет Львівського державного університету ім. І.Я. Франка.
Професійну юридичну практику розпочав у 1975 році спочатку в галузі сільського господарства, а з 1985 року - у переробній харчовій промисловості. В 1994 році отримав статус адвоката. А в січні 1991 року заснував одне з перших на Рівненщині юридичних приватних підприємств - юридичну фірму "МВ".
Юридична фірма "МВ" спеціалізується на наданні юридичної допомоги та адвокатських послуг фізичним та юридичним особам в галузях господарського та податкового законодавства, трудового, сімейного, спадкового, житлового права, а також на захисті майнових та немайнових прав й інтересів у судових та адміністративних органах.

Юридична фірма "МВ" надає комплекс послуг по створенню та реорганізації ("під ключ") фірм будь­якої організаційно­правової форми, громадських організацій. Юридична фірма "МВ" зацікавлена у налагодженні стабільних довготривалих стосунків із суб'єктами підприємницької діяльності у сфері забезпечення правової діяльності та здійснення функцій "сімейного адвоката".
За багаторічну плідну працю у галузі юриспруденції Михайла Ісаковича Вайншельбойма нагороджено Почесними грамотами Держкомпідприємництва, Федерації профспілок працівників кооперації та інших форм підприємництва України, Рівненської обласної державної адміністрації, Спілки юристів України.
У 1997 році Михайло Ісакович заснував одну з перших на Рівненщині товарну біржу "Ринг", яка в подальшому була реорганізована в універсальну міжрегіональну товарно­майнову біржу "Прайс". Лише за 2007 рік обсяг товарних операцій на біржі склав понад 140 млн. грн., а за перше півріччя 2008 року - 170 млн. грн.
У 2004 році М. І. Вайншельбойм створив один з перших в Україні третейських судів, який очолює до сьогодні. Від часу створення Третейський суд розглянув понад 100 справ. За результатами роботи Третейський суд, очолюваний Михайлом Ісаковичем Вайншельбоймом, нагороджений у 2007 році грамотою Третейської палати України.
Михайло Ісакович переконаний, що робота юриста і лікаря в чомусь подібні, а тому у професійній діяльності часто використовує девіз медиків - не нашкодь! А у повсякденній круговерті дотримується народної мудрості: все, що відбувається,- до кращого.
За політичними переконаннями М.І. Вайншельбойм - консервативний демократ.