СТВОРЮЄМО ЦІННІСТЬ



Бондар Юрій Іванович



Бондар
Юрій Іванович


Голова правління ЗАТ "КОМПАНІЯ КИЇВЕНЕРГОХОЛДИНГ" Голова постійної комісії Київради з питань житлово-комунального господарства і паливно-енергетичного комплексу,депутат Київради V та VI скликань

Юрій Іванович Бондар народився 5 червня 1963 року в місті Горлівка Донецької області. 1983 року закінчив з червоним дипломом Криворізьке авіаційно-технічне училище цивільної авіації, здобувши фах "Авіатехнік з радіоелектронного устаткування літаків". Професійну діяльність розпочав у Донецькому авіапідприємстві, де сім років пропрацював у групі "Систем автоматичного управління літаків". Упродовж 1984-1991 років продовжив навчання у Московському інституті інженерів цивільної авіації за фахом "радіоінженер".
1989 року Юрія Івановича обрано заступником секретаря парткому Донецького авіапідприємства. На цій посаді він пропрацював до 1991 року, коли був призначений начальником інформаційно-обчис-лювального бюро Донецького авіапідприємства. Під керівництвом Юрія Івановича за чотири роки бюро розвинулося до "Центру взаєморозрахунків".
1995 року Юрій Бондар перейшов на роботу в авіакомпанію "Авіалінії Донбасу". Розпочавши з посади начальника відділу взаєморозрахунків, Юрій Іванов

ич того ж року став начальником комерційного відділу, а з 1996 року призначений на посаду віце-президента авіакомпанії. Коли 1999 року АК "Авіалінії Донбасу" була реорганізована в авіакомпанію "Скіф-Авіа", Юрій Іванович був призначений на посаду заступника генерального директора. А впродовж 2003- 2004 років Ю.І. Бондар був генеральним директором міжнародної авіакомпанії "Крим" (м. Сімферополь).
У травні 2005 року Юрій Бондар докорінно змінює сферу застосування своїх здібностей: він обіймає посаду генерального директора ТОВ "Муніципальна сервісна компанія" (м. Київ) і розробляє та впроваджує нові стратегічні рішення щодо розвитку житлово-комунального господарства столиці. Прагнучи вдосконалити свою кваліфікацію, збагативши значний життєвий досвід теоретичними надбаннями, навчається упродовж 2005-2006 років у Київському міжнародному інституті менеджменту. По закінченню цього вузу отримав ступінь магістра МВА. А щоб невпинно розширювати власні обрії, постійно бере участь у різноманітних тренінгах, семінарах з управлінського обліку, управління проектами, менедж-менту, управління персоналом.
Багаторічний досвід успішної роботи, талант управлінця та стратега зумовили те, що 2006 року Юрія Бондаря було призначено на посаду голови Правління ЗАТ "Компанія Київенергохолдинг". Ці якості цінують і колеги з Наглядових рад ВАТ "АК "Київводоканал", ВАТ "Київгаз" та АЕК "Київенерго", у складі яких Юрій Іванович плідно працює.
Упродовж 2005-2007 років двічі обирається депутатом Київської міської Ради V і VI скликань та головою постійної комісії Київради з питань житлово-комунального господарства і паливно-енергетичного комплексу. Прагнучи вдосконалити управління житло-во-комунального господарства та тарифну політику, успішно впроваджує енергозберігаючі технології, ініціював низку експериментів з реформування житлово-комунального господарства. Крім того, він є співавтором антикризової програми м. Києва. Тому зрозумілою є та повага, з якою ставляться до Юрія Бондаря в органах самоуправління населення, ОСББ та профспілках.
У приватному житті Юрій Іванович захоплюється активними видами відпочинку та вітчизняною і світовою літературою. Однак з найбільшою приємністю проводить вільний час у родинному колі: з дружиною Юлією та дітьми.